Skip to content
Winge Business Consulting AB och Acceptus AB presenterar under 2024 en ’Lunch webinar serie’ om framtidens vårdinformationssystem. 

Vi vill passa på att önska er riktigt God jul och ett riktigt Gott Nytt År och bjuda in till ett första webbinarium 2024. 

Webbinarium 1 – Utmaningar och möjligheter vid implementering av framtidens vårdinformationssystem.

9 januari 2024 – 12.00 – 12.50

Seminariet är kostnadsfritt. Välkomna att anmäla er här: Länk 

 

Webbinarium - bild inbjudan - med logo
arrow-down-32x82-1

Winge Business Consulting AB och Acceptus AB bjuder in till ett gemensamt seminarium där vi diskuterar viktiga frågor inför implementering av ett framtida vårdinformationssystem.

Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter av det förberedande arbetet inför införandet av ett framtida vårdinformationssystem.

Välkommen att diskutera behovet av att analysera och beskriva verksamhetens och patientens behov, förändrade arbetssätt, processer, dess begrepp samt informationsbehov. 

Vi kommer ta upp betydelsen av ett tydligt och förankrat mål, dess effektmål, stegvisa arbetssätt, metoder för genomförandet som “WBC’s tio-stegsmodell”. Modellen har tillämpats med goda resultat under åtta år, bla i det förberedande arbetet i ’FVIS-verksamhetsspår’ i SUSSA och i en FVIS- upphandling i Finland. 

Vi kommer också ta upp möjligheter och risker man bör ha kännedom om för en framgångsrik implementering. Vi kommer även diskutera olika typer av upphandlingsformer. 

Du som har mest nytta av webinariet är ledare, projektledare, implementationsledare i regioner och kommuner som ansvarar för implementering av framtidens vård- och omsorgsinformation. 

Välkomna och diskutera med Monica Winge och Sixten Björklund från Winge Business Consulting AB och Pernilla Karlsson och Ann Sundman från Acceptus AB.

WBC AB och Acceptus AB har tillsammans lång erfarenhet av verksamhetsdriven digitalisering och implementering. 

arrow-down-32x82-1

Boka även in den 6 mars 2024, 12.00-12.50 då vi kommer att köra: 

Webbinarium  2  – Tillämpning av WBC’ tio-stegmodell –  konsolidering av processer, rutiner och data inom vård och omsorg, dvs att ”städa upp ” inför en implementering av VIS”.